Liekinvalvontalaitteet

Fireye® tarjoaa valikoiman liekinvalvojia, jotka tunnistavat tarkasti liekin läsnä- tai poissaolon tulipesässä. Liekinvalvojat sisältävät kehittyneet anturit ja algoritmeja, jotka voivat erottaa kohdeliekin samassa palotilassa olevasta vierekkäisestä liekistä.

Liekinvalvojia voidaan käyttää kaikille polttoainetyypeille ja poltin kokoonpanoissa. InSight ja Phoenix liekinvalvojat ovat integroituja malleja, jotka sisältävät kaikki tarvittavat tunnistimet ja vahvistuspiirit yhdessä kompaktissa laitteessa.

Lisätietoja valmistajan sivuilta www.fireye.com

PHOENIX 85UVF 85IRF

PHOENIX 85UVF 85IRF

on itse tarkistava liekinvalvoja jota käytetään havaitsemaan ultravioletti säteilyt fossiilisten polttoaineiden liekeistä, kuten maakaasu, koksiuunikaasu, propaani, metaani, butaani, kerosiini, kevytpetrolitisleet ja dieselpolttoaineiden.

FORNEY HD LIEKKI-ILMAISIN

FORNEY HD LIEKKI-ILMAISIN

Forney'n HD liekki-ilmaisin on paras saatavilla oleva liekki-ilmaisin sähköntuotanto-, petrokemian- ja teollisuuden markkinoille. Se tarjoaa korkeimman liekkierotuksen monipoltin sovelluksissa ja helppokäyttöinen käyttöliittymä mobiilisovelluksessa.

INSIGHT I 95IR / 95UV / 95DS

INSIGHT I 95IR / 95UV / 95DS

Fireye® InSight® 95IR-, 95UV- ja 95DS tarkkailupäät ovat mikroprosessoriperusteisia liekinvalvojia jotka toimivat infrapuna (IR), ultravioletti (UV) tai kaksois- (IR ja UV) puolijohdeantureilla.

Fireye InSight Type 95 tarkkailupäät sisältävät sisäisen liekinreleen, jossa on säädettävät ON / OFF-kynnysarvot, jolloin erillistä ulkoista liekkivahvistinta ei tarvita. Kaikkien Fireye inSight tarkkailupäiden käyttöjännite on 24 VDC:tä, ja ovat varustettu joko kiinteällä 3 m kaapelilla ("CG-malli") tai kaapelin pikaliittimellä. Ne sisältävät elektronisen itsevalvonnan (eivät tarvita mekaanista suljinohjelmaa). Tarkkailupäissä on kahdeksan merkkinen aakkosnumeerinen LED-näyttö ja neljän painikkeen näppäimistö, jonka avulla käyttäjä voi tarkastella käyttöparametreja ja valita asetuspisteitä.

INSIGHT II 95DSS3

INSIGHT II 95DSS3

ovat mikroprosessoripohjaisia liekinvalvojia jotka hyödyntävät kumpaakin sekä infrapuna (IR) ja ultravioletti (UV) puolijohdeantureita. Peruskokoonpano sisältää kaksi itsenäistä liekkirelettä, säädettävällä ON/OFF kynnysarvolla ja kaksi 4-20 mA analogista ulostuloa, jolloin erillistä ulkoista liekkivahvistinta ei tarvita.

InSight II liekinvalvojassa yhdistyy suositun InSight I tarkkailupään ensiluokkainen ilmaisun ja erottelun elementit lisäominaisuuksilla.

Tarkkailupää voidaan varustaa eri etupaneleilla: 

  • 95DISP-1 on kaksirivinen kuusitoistamerkkinen alfanumeerinen VFD-näyttö ja sallii käyttäjää katselemaan ja muuttamaan tarkkailupään toimintaparametrejä ja asetuksia.
  • 95WIDISP-2 on infrapunalähetin,. Kun infrapunalähetin on asennettu voidaan tarkkailupää ohjelmoida langattomasta 95WIHH-2 (tilattava erikseen) työkalun kautta.
  • Suoja 61-7347-1 täytyy olla asennettuna kun kumpikaan yllä mainittua ei ole asennettu.
  • 95WIHH-2 langaton käyttöönottotyökalu on suunniteltu käytettäväksi infrapunalähettimen 95WIDISP-2 kanssa. Tietoliikenneyhteyden etäisyys on enintään 1.5 metriä.

PARAGON 105F1-1

PARAGON 105F1-1

on Integroitu liekinvalvoja ja lämpötila analysaattori.

Paragon tuottaa korkeatasoisen tunnistuksen useista liekin ominaisuuksista, kuten leikin voimakkuus, värähtelytaajuus ja lämpötila.