Asennustarvikkeet

HOLKKITIIVISTEET

HOLKKITIIVISTEET

Vuodesta 1953 alkaen on Sveitsiläinen AGRO AG kehittänyt ja valmistanut korkealaatuisia kaapelin läpivientiholkkeja. Agro’n täydellinen valikoima kattaa yli 3000 tuotetta. 

LETKUKIRISTIN EZYCLIK

LETKUKIRISTIN EZYCLIK

Letkukiristimen matalan profiilin ansiosta on ihanteellinen kohteissa, joissa asennus tila on rajoitettu.

 
  • koot 8.5mm - 45.5mm
  • 60% kevyempi kuin vaihtoehtoinen metallinen ratkaisu
  • Ei syöpyvä eikä liikkuvia osia
  • Lämmönkesto -40 ° C - +200 ° C, riippuu materiaalista (Nylon 6.6. GF - 140 ° - hetkellisesti 200 ° C ) (Nylon 6.6. - 125 ° C – hetkellisesti 170 ° C) (Polypropyleeni - 60 ° C – hetkellisesti 90 ° C )
  • Ei teräviä reunoja - turvallinen asentaa
  • Korkea kemiallinen kestävyys
  • Paineen kesto 200 psi (14bar) ja yli – riippuvainen letku ja liittimen laadusta

LETKUKIRISTIN HERBIE CLIP

LETKUKIRISTIN HERBIE CLIP

HCL Fasterners Ltd. on vuonna 1994 perustettu yritys ja tunnetaan Herbie Clip ® letkukiristimestä jossa kaksinkertainen hammastus. HCL on erikoistunut valmistamaan muovisia kiristimiä sekä sidonta tarvikkeita, tarjoten markkinoille laadukkaita tuotteita.

Helppokäyttöinen ja nopeasti asennettava letkukiristin. Sen materiaali on Nylon 66, joka on erittäin kestävä mekaanisesti sekä sietää useimpia kemikaaleja (mm. polttoaineet, alkaliset ja neutraalit liuokset).
Kaksipuolisen hammastuksen ansiosta liitos on luotettava ja pitävä, paineenkesto 14 bar.
Letkukiristin HERBIE CLIP on vaivatta irrotettavissa ja käytettävissä uudelleen.
Käyttölämpötila-alue -40...+150 °C luo lähes rajattomat käyttö-mahdollisuudet. Soveltuu mainiosti myös kaapeleiden ja johtojen kiinnitykseen. Lisäksi suurempien sarjojen asennukseen on saatavana joko manuaalinen tai pneumaattinen asennustyökalu. Vähäisempään käyttöön työkaluksi sopivat “papukaija”-pihdit.