Sisäilmanlaadun mittarit

ILMANLAADUN VOC MITTARI PCE-VOC 1

ILMANLAADUN VOC MITTARI PCE-VOC 1

Kannettava käsikäyttöinen haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) ja formaldehydin (HCHO) mittalaite sisäilman laadun seurantaan.

Haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC), ovat ilmassa kulkeutuvia kaasumaisia ​​tai höyrymäisiä orgaanisia aineita.

Monet pesuaineet, liuottimet, maalit, lakat, liimat ja muut synteettisesti valmistetut aineet voivat tuottaa VOC-yhdisteitä.

Sisätiloissa on useita eri VOC-lähteitä, esim. lattiapinnoitteet, värit, lakat, eristeet ja liimat, huonekalut ja matot. Yleensä sisäilman haihtuvien orgaanisten yhdisteiden pitoisuudet ovat alhaiset ja niillä on pieni riski ihmisten terveydelle tai turvallisuudelle. Pitkäaikainen tai liiallinen altistuminen VOC-yhdisteille voi kuitenkin aiheuttaa haitallisia terveysvaikutuksia, kuten päänsärkyä, huimausta, väsymystä ja pahoinvointia.

VOC-mittarin pitkäikäinen ladattava litiumpolymeeri (LiPo) -akku ja mukana toimitettu 9V-virtalähde / laturi takaavat keskeytymättömän sisäilman laadun seurannan.

HIUKKASLASKURI PCE-RCM 10

HIUKKASLASKURI PCE-RCM 10

PCE-RCM 10 on kannettava, kädessä pidettävä ilmanlaadun hiukkaslaskuri, jota käytetään ilman hiukkaspitoisuuksien (PM) seurantaan.

Suunniteltu auttamaan sisäilmalaadun (IAQ) arvioinnissa, tämä partikkelilaskuri mittaa myös ilman lämpötilaa ja suhteellista kosteutta (RH).

Hiukkaslaskuria voidaan käyttää joko sisäänrakennetulla ladattavalla akulla tai USB-portin välityksellä. USB-porttia käytetään myös akun lataamiseen. Täydellä latauksella akku tarjoaa jopa 5 tunnin jatkuvan käytön tai rajoittamattoman käytön, kun kytketään USB-virtalähteeseen.

Partikkelilaskuri näyttää kaikki mittaukset samanaikaisesti laitteen 2,4 "värillisellä LCD-näytöllä.

PM-arvot näytetään myös väreinä, vihreä, keltainen, kulta, oranssi, vaaleanpunainen ja punainen. Tämä visuaalisen värikoodausjärjestelmän avulla on mahdollista helposti tunnistaa koska PM-pitoisuus-tasot ovat vaarallisia.

CO2 MITTALAITE AZ-7755

CO2 MITTALAITE AZ-7755

Ihanteellinen, kompakti ja erittäin tarkka kannettava käsimittari, CO2-arvon, lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen.Mittalaitteelle saatavissa myös kosteuden kalibrointistandardit.

  • CO2 alue: 0-9999 ppm.
  • Lämpötila-alue: -10° … + 60 °C.
  • Kosteusalue: 0.1 … 99.9 %
  • Kastepiste: -20 … 59.9 °C
  • Märkälämpötila: -5 … 59.9 °C.
  • Tarkkuus: ± 50 ppm tai ± 5 % CO2 mittauksesta (0-2000).
  • Kalibrointitoiminto hiilidioksidille ja kosteudelle
  • Koko: 60 x 170 x 55 mm
  • Virtalähde 4 x AA-paristoa