PCE-EMF 40

Säteilymittari PCE-EMF 40

Säteilymittari PCE-EMF 40

Tällä Gauss -mittarilla on mahdollista mitata suoraan jopa 2000 mG magneettikenttiä. Samaan aikaan mittari näyttää magneettikentän voimakkuuden numeerisesti käyttämällä X-, Y- ja Z -akselia. Toinen mittarin mittaustoiminto on sähkömagneettisen kentän voimakkuuden mittaus. Tällä mittaustoiminnolla voidaan syöttöjohtojen sähkö-magneettisen kentän voimakkuus määrittää 50/60 Hz: n taajuudella.

Gaussi-mittarilla on myös mahdollista suorittaa mittauksia korkeataajuusalueella. Siten mittaukset voidaan tehdä, esimerkiksi WLAN -reitittimellä tai matkapuhelimella. Monien mittaustoimintojensa ansiosta Gauss -mittari on kompakti ja monitoiminen mittauslaite.

Gauss-mittarin numeerisen näytön lisäksi näytetään myös viimeisten 20 mittausarvon graafinen eteneminen. Gauss -mittari näyttää myös mitatun arvon pylväskaaviona. Tämä pylväskaavio on jaettu kolmeen liikennevaloväriin. Heti kun mitattu arvo ylittää kiinteän arvon ja mittarin pylväskaavio on saavuttanut punaisen alueen, kuuluu äänimerkki. Tämä hälytys sammuu automaattisesti heti, kun mitattu arvo on kiinteän raja -arvon alapuolella.

Kaikki kolme mittaustilaa voidaan lukea samanaikaisesti Gauss -mittarin 2,4 tuuman TFT -näytöllä. Mittarin yksittäisten mittaustilojen välillä vaihtaminen ei siksi ole tarpeen. Gauss -mittarin taustavaloa voidaan säätää neljälle tasolle. Siten mittarin näyttö voidaan mukauttaa erilaisiin ympäristöolosuhteisiin napin painalluksella.

  • Kolme eri mittaustoimintoa
  • Monia eri yksiköitä voidaan asettaa
  • Hälytys, kun raja -arvo ylittyy
  • Automaattinen sammutus
  • Kolmiakselinen mittaus
  • Alhaisille ja korkeille taajuuksille