Paperirullien kovuusmittarit

PROCEQ ORIGINAL SCHMIDT HAMMER

PROCEQ ORIGINAL SCHMIDT HAMMER

Ainetta rikkomattoman testauksen johtavana yrityksenä PROCEQ tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia laitteita. Lähes 60 vuoden kokemus betonin testauksessa ja kiitos oman kehitystiimin, yhtiö on rakentanut vahvan tuotevalikoiman, joka ylittää kaikki odotukset.

Malleissa L kimmahdusarvo R on luettavissa suoraan asteikolta.

Malli L soveltuu seuraaviin mittauksiin:

  •  Betonituotteet, pienille ulottuvuuksille (esim. ohutseinäiset kohteet, paksuudeltaan 50–100 mm).

Matalan iskuenergian johdosta soveltuvat myös paperi teollisuudelle, filmi, folio ja muille muovikelmu materiaaleille.

PAPER SCHMIDT KOVUUSMITTARI

PAPER SCHMIDT KOVUUSMITTARI

Proceq on ottanut parhaimmat ominaisuudet vanhasta Schmidt Hammeristä ja yhdistänyt ne uusimman teknologian kanssa. Näin syntyi uusi Elektroninen PaperSchmidt kovuusmittari.

PaperSchmidt on käytännössä täysin huoltovapaa, kevyt ja kompakti mittalaite. Laite on erittäin hyvin suojattu likaantumista ja kosteutta vastaan. Laitteessa yhdistyy elektroninen näyttö ja pitkälle kehittynyt sveitsiläinen mekaniikka. Valikko toimii yhdellä "napilla". Näytön vieritys tapahtuu laitetta kallistamalla. Valikon näyttö symboleilla, joten ei ole sidoksissa tiettyyn kieleen. Automaattinen vertailutoiminto haluttuun mittayksikköön; N/mm², kg/cm², psi. Pienen kokonsa puolesta soveltuu hyvin hankaliin ja ahtaisiin paikkoihin. Koska, mittausasento ei vaikuta tuloksiin.

ORIGINAL SCHMIDT LIVE

ORIGINAL SCHMIDT LIVE

Original Schmidt Live on ainutlaatuinen monikäyttöinen vasara, jota voidaan käyttää itsenäisenä analogisena vasarana tai itsenäisenä digitaalisena vasarana.

Original Schmidt Live soveltuu useisiin käyttökohteisiin ja se on suosikki betoni- ja paperiteollisuudessa sekä geologian laitoksissa

Original Schmidt Live on monipuolinen työkalu, joka toimii:

  • Digitaalisena vasarana, jossa on digitaalinen raportointi ja tietojen jakaminen (ilmaisen Apple iOS -sovelluksen kautta)
  • Digitaalisena tulostuskonsolina, joka muodostaa langattoman yhteyden Bluetooth-tulostimeen ja tulostaa testitulokset paikanpäällä.
  • Itsenäisenä digitaalisena vasarana (digitaalisen näytön käyttäminen ilman sovellusta ja tarvittaessa tietojen lataaminen sovellukseen myöhemmin)
  • Itsenäisenä analogisena vasarana (käytetään kuten mekaanista Original Schmidt vasaraa, analogisella näytöllä, jopa ilman paristoa)