Anturit ja Paneelimittarit

SHIMPO INSTRUMENTS tarjoaa erilaisia antureita ja pulssigeneraattoreita lähettämään erilaisia liipaisusignaaleita paneeli-takometrille, laskurille ja stroboskoopille. Yhdessä SHIMPO paneelimittarin tai stroboskoopin kanssa antureita voidaan käyttää monissa eri toimintaympäristöissä.

Lsätietoja sivulta http://www.shimpoinst.com/our-products/speed-products/

PANEELI TAKOMETRI DT-5TS

PANEELI TAKOMETRI DT-5TS

DT-5TS on edullinen paneelimittari, joka soveltuu erinomaisesti nopeuden ja prosessiajan mittaamiseen yhdessä siihen liitetyn yhteensopivan anturin kanssa.

Tämä mittari sisältää ominaisuuksia joita tyypillisesti näkee vain kalliimmissa malleissa. DT-5TS on erittäin monipuolinen mittari, joka sisältää valittavissa olevat tulot. DT-5TS on täysin skaalattavissa ja se on varustettu kolmella vaihtoehtoisella toimintatilalla. Voit valita RPM/lineaarisen nopeuden, kuluneen ajan tai prosessiajan mittaamisen ja näytön. Tuloihin on mahdollista erilaisia signaaleja miltä tahansa anturilta, joka tarjoaa NPN-, kontakti-, siniaalto- tai neliöaaltotulon. Tyypillisiä esimerkkejä ovat pulssigeneraattorit, etäisyysanturit, magneettianturit ja NPN OC -transistorit. Tyypillisiä sovelluksia ovat koneiden käyttöaikamittaukset, kuljettimien muutosnopeuden valvonta, kuluneen ajan tai uunikäsittelyn keston mittaaminen jne. Antureina voidaan käyttää useita erilaisia yhteensopivia anturityyppejä.

PCE-RT 10 PINNANKARHEUSMITTARI

PCE-RT 10 PINNANKARHEUSMITTARI

PCE-RT 10 on pieni, kevyt laite, jolla mittaustulokset saada nopeasti ja helposti. Kestävän rakenteensa takia laitteella on pitkä käyttöikä.

Laite on kalibroitu ISO-, DIN-, ABSI- ja JIS-standardien mukaisesti. Laitetta voidaan käyttää useissa mekaanisissa valmistusprosesseissa.

 • Ra- ja Rz-mittausalue
 • Induktioperiaate
 • LCD-näyttö taustavaloilla
 • Kynnystoiminnolla
 • Timanttianturi

PANEELI TAKOMETRI DT-5TXR

PANEELI TAKOMETRI DT-5TXR

DT-5TXR Paneelimittari valinnaisilla lähtömoduuleilla on taloudellinen mittari nopeuden ja prosessiajan valvontaan yhdessä siihen liitetyn yhteensopivan anturin kanssa. Tämä mittari sisältää ominaisuuksia joita tyypillisesti näkee vain kalliimmissa malleissa. DT-5TXR Paneelimittari on erittäin monipuolinen ja sen tulot ovat valittavissa. DT-5TXR on täysin skaalattavissa ja se on varustettu kolmella vaihtoehtoisella toimintatilalla. Voit valita RPM/lineaarisen nopeuden, kuluneen ajan tai prosessiajan mittaamisen ja näytön. Kuhunkin mittariin on mahdollista liittää erilaisia tulosignaaleja miltä tahansa anturilta jossa on NPN-, kontakti-, siniaalto- tai neliöaaltolähtö. Tyypillisiä esimerkkejä ovat pulssigeneraattorit, etäisyysanturit, fotosähköiset anturit, magneettianturit ja NPN OC -transistorit. Sovelluskohteita ovat mm. työstökoneiden ajastus, nopeuden muutoksen valvonta esimerkiksi kuljettimissa, uunikäsittelyn keston mittaus jne. DT-5TXR Paneelimittariin voidaan lisäksi liittää erilaisia lähtömoduuleita kun dataa halutaan siirtää analysointiin, tallennukseen tai muille laitteille prosessin ohjausta varten. Mittariin on mahdollista liittää samanaikaisesti jopa kaksi lähtömoduulia mikä tarjoaa valtavan määrän erilaisia yhdistelmiä ja vaihtoehtoja.

LÄHESTYMISANTURI B12-S12

LÄHESTYMISANTURI B12-S12

Malli B12-S12 on 3-johdin DC normaalisti avoin NPN tyypin lähestymiskytkin, seuraavilla ominaisuuksilla:

 • Oikosulku ja ylikuormitussuojaus
 • LED-merkkivalo
 • NEMA 6 (IP67) luokitus
 • Käyttää 4.7 kW ylösvetovastusta, jos avokollektorin tulo ei ole käytettävissä
 • NPN lähtö (NO) taajuus 1.5 kHz

LÄHESTYMISANTURI SE-G

LÄHESTYMISANTURI SE-G

SE-G malli on kiinteärakenteinen lähestymiskytkin ja suunniteltu erityisesti hammasrattaan tunnistukseen. SE-G anturi tuottaa neliöaaltolähdön ja osoittaa havaitsemisen laitteen takaosassa olevan merkkivalon kautta.

Suurin kytkentätaajuus on 8 kHz, 0.1 mm maksimi tunnistusetäisyydellä, hammasjaon on oltava välillä 25,4 (min) ja 16,93 (max).

 • Neliöaaltolähtö
 • Taajuus 8 kHz
 • LED-merkkivalo
 • 0.5 m kaapeli
 • 1 mm tunnistusetäisyy