Kaapelinpaikannuslaitteet

PCE-CL 20 KAAPELINPAIKANNUSLAITE

PCE-CL 20 KAAPELINPAIKANNUSLAITE

PCE-CL 20 on kaapelin tai putken paikannin, jota käytetään sekä jännitteettömien että jännitteisten sähköjohtojen havaitsemiseen. Vastaanottimen näytössä näkyy mitattu arvo, mikä näytetään myös pylväsdiagrammimuodossa tai äänimerkkinä ja sen voimakkuus vaihtelee kaapelin etäisyyden mukaan.

Tätä kaapelintunnistinta voidaan käyttää myös metallisten kaasu- tai vesiputkien paikantamiseen, oikosulkujen tunnistamiseen ja seinien sisällä tai lattian alla olevien linjojen seuraamiseen.

PCE-CL 20 paikannin koostuu kahdesta erillisestä yksiköstä: lähettimestä ja vastaanottimesta. Molemmat yksiköt on varustettu kirkkailla LED-valoilla käytettäväksi pimeässä ja hämärästi valaistuissa tiloissa.

Lisäksi vastaanottimessa on taustavalaistu LCD-näyttö.

PCE-CL 10 KAAPELINPAIKANNUSLAITE

PCE-CL 10 KAAPELINPAIKANNUSLAITE

PCE-CL 10 on ammattikäyttöön tarkoitettu yleiskäyttöinen kaapelinpaikannuslaite. Se soveltuu erinomaisesti seinien sisään asennettujen ja maan alla kulkevien kaapeleiden paikallistamiseen,

sulakkeiden tai katkaisijoiden sijainnin selvittämiseen sekä katkoksien ja oikosulkujen paikallistamiseen mm. sähköisten lattialämmitysjärjestelmien yhteydessä. Sitä voidaan käyttää myös metallista valmistettujen vesi- ja lämmitysputkien paikallistamiseen. Laite toimitetaan täydellisenä sarjana, joka sisältää lähettimen ja vastaanottimen. Vastaanotin sisältää myös taskulampputoiminnon joka mahdollistaa työskentelyn hämärissä tai pimeissä olosuhteissa.