Kosteus, lämpötila ja ilmanpaine

EL-GFX-DTC TERMOELEMENTTI DATALOGGERI

EL-GFX-DTC TERMOELEMENTTI DATALOGGERI

2- kanavainen termoelementti dataloggeri 

 • Yhteensopiva K, J ja T-tyypin termoelementteihin, joissa on miniatyyriliitin
 • Tallentaa yli 250 000 lukemaa

Käyttäjä voi helposti määrittää dataloggerin asetukset ja tarkastella ladattuja tietoja, kytkemällä dataloggerin tietokoneen USB-porttiin ja käyttämällä EasyLog-ohjelmistoa.

Tiedot voidaan tulostaa ja viedä muihin sovelluksiin yksityiskohtaiseen analysointiin.

Dataloggerissa on suuri LCD näyttö ja kolme valikkopainiketta, jotka tarjoavat käyttäjälle pääsyn reaaliaikaiseen trendianalyysiin, dataselvityksiin ja mahdollistavat dataloggerin käynnistyksen, pysäytyksen ja uudelleen käynnistyksen ilman liittämistä tietokoneeseen

PDF LÄMPÖTILA JA KOSTEUS DATALOGGERI PCE-HT 72

PDF LÄMPÖTILA JA KOSTEUS DATALOGGERI PCE-HT 72

PDF-dataloggeri soveltuu pitkäaikaiseen lämpötilan ja kosteuden valvontaan. 20 010 mittaussarjan muisti mahdollistaa laitteen käytön useiden kuukausien ajan.

Pienen koon ja pienen painon vuoksi se voidaan asentaa minne tahansa, missä vaaditaan jatkuvaa luotettavaa valvontaa. Sen avulla käyttäjä voi arvioida asuntoja ja työtiloja sekä kaikkia tiloja, joissa tuotteita varastoidaan tai analysoidaan

PDF- dataloggeri soveltuu erityisesti mittaustehtäviin, joissa käyttäjän ei ole mahdollista asentaa ohjelmistoa mitattujen arvojen lukemiseen. Loggeri luo automaattisesti mittausprotokollan, joka voidaan tulostaa tai tallentaa. PDF- dataloggerin mittausloki sisältää lämpötilan ja kosteuden mitatut enimmäis- ja vähimmäisarvot sekä kaavion, joka näyttää mittauksen kulun. Tiedonkeruulaite tallentaa mitatut arvot muistiinsa, kunnes se on täynnä tai uusi mittaus aloitetaan ohjelmiston avulla.  Kun tiedosto on siirretty ja tallennettu tietokoneelle, laite voi aloittaa uuden nauhoitussarjan.

PCE-HT 112 KOSTEUS JA LÄMPÖTILA DATALOGGERI

PCE-HT 112 KOSTEUS JA LÄMPÖTILA DATALOGGERI

PCE-HT 112 on kompakti, erittäin pieni ja näytöllä varustettu lämpötila ja kosteus dataloggeri.

PCE-HT 112 voi tallentaa jopa 25 920 mitattua arvoa, joita voidaan arvioida ohjelmiston avulla. Dataloggerissa on USB-liitäntä, yhteyden muodostamiseksi tietokoneeseen. Ohjelmiston kautta voidaan myös asettaa hälytyksiä korkeille tai matalille lämpötiloille.

Lämpötiladatan tallennin PCE-HT 112 tallentaa mitatut arvot sekä muodossa, jota ohjelmisto käyttää analysointiin, että PDF-muodossa. Lämpötiladatan tallentajan luomassa PDF-dokumentissa näytetään mittauksen kulkua kuvaava kaavio. Samoin yleiskatsauksessa kaikista mitatuista arvoista näkyy suoraan mittausraportissa. Lämpötiladatan tallentimen takana on alusta ja kiinnityskieleke. Näyttö voidaan kytkeä pois päältä akun säästämiseksi. 

 • Lämpötila- ja kosteustietojen tallennin
 • LCD-näyttö
 • Muisti 25 920 lukemaan
 • Nopea lukeminen USB: n kautta
 • Säädettävät hälytysrajat

PCE-HT110 KOSTEUS JA LÄMPÖTILA DATALOGGERI

PCE-HT110 KOSTEUS JA LÄMPÖTILA DATALOGGERI

PCE-HT110 tiedonkeruulaite mittaa tarkasti ilman lämpötilan ja suhteellisen kosteuden. Tämä tarkka ja luotettava laite näyttää nykyiset mittaukset suurella LCD-näytöllä ja tallentaa mittaustiedot suoraan SD-kortille (mukana).

PCE-HT110 on varustettu kahdella kanavalla, siihen mahtuu jopa 16 Gt:n SD-kortin muisti, tarjoaa säädettävän mittausnopeuden / näytteenottovälin ja seinäkiinnityksen, mikä tekee laitteesta ihanteellisen tiedonkeruuseen pitkään.

»      Akun tyhjeneminen

»      Ohjelmoitava päivämäärä ja aika

»      Iskunkestävät sähkökomponentit

»      Tukeva, pöly- ja vedenkestävä kotelo

»      . XLS-tiedostomuoto (yhteensopiva Microsoft Excelin kanssa)

»      Paristoilla (valinnainen 9 V: n verkkolaite saatavana)

»      Valinnainen USB-datakaapeli mukana. ohjelmisto mahdollistaa tietojen reaaliaikaisen visualisoinnin PC: n kautta

PCE-THB 40 KOSTEUS, LÄMPÖTILA JA ILMANPAINE DATALOGGERI

PCE-THB 40 KOSTEUS, LÄMPÖTILA JA ILMANPAINE DATALOGGERI

Digitaalinen lämpömittari-hygrometri-barometri, jossa on tietojen tallennustoiminto SD-muistikorttiin.

Mittausarvot näkyvät reaaliajassa suurella LCD-näytöllä ja tallennetaan mukana toimitettuun SD-korttiin Microsoft Excel –yhteensopivana .xls-tiedostona.

Tiedot voidaan myös siirtää lisävarusteena saatavalla USB-datakaapelilla, jossa on PC-yhteensopiva ohjelmisto (SOFT-LUT-US) live visualisointiin.

 • Mittaa ympäristön lämpötilan, suhteellisen kosteuden ja ilmanpaineen
 • Näyttää mittausarvot reaaliaikaisesti suurella LCD-näytöllä
 • Tallentaa tallennetut tiedot mukana toimitettuun SD-korttiin Excel-yhteensopivana .xls-tiedostona
 • Valittavat paineyksiköt: hPa, mmHg tai inHg
 • Alhaisen paristojännitteen ilmaisin