Forney’n tuoteuutuus

11.07.2018

Forneyn uusin tarkkailupää käyttää Mobiilisovellusta.

Miten voidaan käynnistää kattila turvallisesti ja nopeasti samalla kun seurataan polttimen suorituskykyä - sähköntuotanto, petrokemia ja teollisuuden asiakkaat ovat kohdanneet vastaavanlaisen haasteen. Forney on vastannut näihin haasteisiin viimeisimmän polttotekniikan avulla, uudella Forney High Definition (HD) tarkkailupäällä.

Lue lisä http://www.forneycorp.com/latest-flame-detector-with-mobile-app/


Fireye tuoteuutuus

20.06.2018

Fireye® BurnerPRO Flame Safeguard -tuote on uusin tulokas Fireyen polttimenhallintatuotteista. Fireye BurnerPRO on pienikokoinen, mikroprosessoripohjainen liekinvalvontajärjestelmä.

Lue lisää


Proceq tuoteuutuus

02.02.2018

Original Schmidt Live - edistyksellinen betonin kovuusmittari

Original Schmidt Live on monipuolinen työkalu, joka toimii:

  • Digitaalisena vasarana, jossa on digitaalinen raportointi ja tietojen jakaminen (ilmaisen Apple iOS -sovelluksen kautta)
  • Digitaalisena tulostuskonsolina, joka muodostaa langattoman yhteyden Bluetooth-tulostimeen ja tulostaa testitulokset paikanpäällä.
  • Itsenäisenä digitaalisena vasarana (digitaalisen näytön käyttäminen ilman sovellusta ja tarvittaessa tietojen lataaminen sovellukseen myöhemmin)
  • Itsenäisenä analogisena vasarana (käytetään kuten mekaanista Original Schmidt vasaraa, analogisella näytöllä, jopa ilman paristoa)

Agro Ag'n tuoteuutuus

02.12.2017

Agro Ag'n Progress aqua® tuotesarjan kaapeliläpiviennit on valmistettu materiaaleista, jotka soveltuvat juomavesi-sovellutuksiin. Uuden Progress® aqua-sarjan avulla AGRO AG on ensimmäinen valmistaja, joka pystyy tarjoamaan kaapeliläpivientejä, jotka ovat sertifioituja juomavesisovelluksia varten!
Lue lisää